Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Fastighetsregister

Fastighetsregister

Visste du att?

Varje dag försätts över 600 företag i konkurs i Europa. Låt oss hjälpa dig undvika kreditförluster. Har du behov av fastighetsinformation?

Med vår tjänst Fastighetsregister får du direktåtkomst till Sveriges officiella fastighetsregister. Du kan söka fram en fastighet utan att veta vem som äger den och dessutom få fram information om ett företags eller en persons fastighetsinnehav - utan att behöva ta en kreditupplysning.

Genom tjänsten Fastighetsregister kan du söka direkt på en fastighet, vilket innebär att det blir lättare att hitta information om en specifik fastighet och se vem som äger den. För att hitta rätt söker du på antingen fastighetsbeteckning, fastighetsnyckel, adress eller koordinater. Saknar du tillgång till sökuppgifterna finns det verktyg som du kan använda dig av i tjänsten.

Du kan även välja som alternativ att söka fram ett företags eller en persons fastighetsinnehav genom deras personnummer eller organisationsnummer. Tjänsten passar framförallt dig som har behov av fastighetsinformation men som kanske saknar legitimt skäl för personupplysning. När du tar del av fastighetsinformation skickas aldrig någon omfrågekopia.

Fastighetsinformation

Exempel på fastighetsuppgifter du kan ta del av:

Fastighetsidentifikation, adress, läge och karta, lagfart, inteckningar, tomträttsinnehav, tomträttsupplåtelse, planer, bestämmelser och fornlämningar, taxeringsuppgifter, åtgärder, ursprung, tidigare beteckningar, areal med flera.


För mer information, fyll i formuläret eller ring 031-725 50 00Contact

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Registervård

Information är färskvara. När uppdaterade du ditt kundregister senast?

Integrerat

Vi erbjuder flexibla lösningar för inbyggd kreditinformation.

Jag önskar mer information

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.