Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Creditsafe Group

Creditsafe Group

Varför välja Creditsafe?

Vi har listat 8 anledningar till varför du ska välja Creditsafe som leverantör.Världens mest använda leverarantör av kreditinformation

Creditsafe Sverige är en del av den expansiva koncernen Creditsafe Group som levererar kredit- och affärsinformation över hela världen. Varje sekund hämtas 12 upplysningar från våra databaser, vilket gör Creditsafe till världens mest använda leverantör av kreditupplysningar.

Creditsafe Group

Creditsafe Sverige är en del av den privatägda koncernen Creditsafe Group, ett självständigt och entreprenörslett bolag med över 90 000 kunder och 1 200 anställda. Creditsafe har sitt huvudkontor i Storbritannien och egna verksamheter i 12 länder. Vår globala företagsdatabas är en av de snabbast växande i branschen och även en av de mest omfattande, med över 240 miljoner företag. Varje sekund hämtas 12 upplysningar från koncernen, vilket gör Creditsafe till världens mest använda leverantör av kreditupplysningar.

We're changing the way...

På Creditsafe vill vi förändra hur kredit- och affärsinformation används. Detta genom att göra både svensk och internationell information mer tillgänglig, på ett sätt som gynnar alla och til marknadens bästa pris. Vi har ett starkt och nära samarbete inom koncernen och tillsammans med flera partners, kan vi vara i framkant vad gäller produktutveckling och innovativa lösningar.

Fakta om koncernen

  • 90 000 kunder
  • 200 000 användare dagligen
  • 240 miljoner företag i databasen
  • 1997 grundades Creditsafe
  • 1 200 miljoner SEK i omsättning
  • 1 200 anställda
  • 18 kontor i 12 länder på 3 kontinenter

"Varje sekund hämtas 12 kreditupplysningar från vår databas"

 
Vi arbetar offensivt med geografisk expansion och för oss är det viktigt att ständig kunna utöka både tillgänglig information samt också verksamhetsländer. Under 2016 kommer vi att utöka vår verksamhet till att även inkludera Norge, Danmark och Japan.


För mer information, fyll i formuläret eller ring 031-725 50 00Contact

Integrerat

Vi erbjuder flexibla lösningar för inbyggd kreditinformation.

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Bevakning

Tidiga varningssignaler och viktiga förändringar direkt till din inkorg.


Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.